Garage Winschoten

Bij De Bruin Autotechniek, uw toonaangevende garage in Winschoten, zorgen we ervoor dat uw auto in perfecte staat verkeert. Ons ervaren en gecertificeerde team biedt diverse diensten, zoals onderhoud, reparaties, APK-keuringen en meer. Ontdek de voordelen van kiezen voor De Bruin Autotechniek:
Klantgerichte benadering
Uitstekende service
Transparante prijzen
Word ook één van de vele tevreden klanten van onze garage in Winschoten en vertrouw uw auto toe aan De Bruin Autotechniek.

Heeft u een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op
AFSPRAAK MAKEN0597 - 41 25 17

Beoordelingen van onze klanten

Prijs/kwaliteit
Deskundigheid 
Service
9,5
9,6
9,7
Bekijk Reviews

Uitgebreide services bij De Bruin Autotechniek garage Winschoten

Bij De Bruin Autotechniek, de vertrouwde garage in Winschoten, kunt u terecht voor een breed aanbod aan autoservices. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat uw auto in topvorm blijft. Ontdek hieronder onze belangrijkste diensten:

Onderhoud

Regelmatig onderhoud is belangrijk om uw auto in goede staat te houden. Wij zorgen voor zaken als olie verversen, filters vervangen en banden controleren, zodat je zorgeloos kunt blijven rijden.

Reparaties

Of het nu gaat om kleine herstellingen of grotere klussen, ons ervaren team in Winschoten staat voor je klaar. Wij maken gebruik van moderne technieken en apparatuur om problemen snel en vakkundig op te lossen.
Monteur aan het werk aan een autoband.
Teamfoto van De Bruin Autotechniek

APK

Kom op tijd langs bij De Bruin Autotechniek voor uw APK-keuring. Onze gecertificeerde keurmeesters zorgen ervoor dat uw auto aan alle wettelijke eisen voldoet.

Airco-onderhoud

Een goed werkende airco zorgt voor genoeg rijcomfort. Wij bieden onderhoud, reiniging en reparatie om uw airco in perfecte staat te houden.

Bandenservice

Voor de beste zorg voor uw banden ben je bij De Bruin Autotechniek aan het juiste adres. Wij zorgen voor bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en opslag van winterbanden.
Onderhoud en reparatie

Waarmee kunnen wij u helpen?

Kom gerust langs om een afspraak te maken, u kunt natuurlijk altijd bellen of mailen.

APK

Zonder zorgen weer de auto in. Wij zorgen voor een vlekkeloze keuring.

Auto-onderhoud

Wij adviseren u de beste oplossing. Dit kan een grote beurt zijn of een enkele olie check.

Camper-onderhoud

Veilig op vakantie met uw camper na een grondige vakantiecheck.

Bandenservice

Wij leveren alle bandensoorten. We doen ook opslag en het uitlijnen van banden. Klik hier

Waarom De Bruin Autotechniek - Uw Betrouwbare Garage in Winschoten

Professioneel en betrouwbaar: Bij De Bruin Autotechniek, uw betrouwbare garage in Winschoten, staat professionaliteit en betrouwbaarheid voorop. Wij zijn open, eerlijk en transparant in onze service, en zorgen dat we altijd doen wat we beloven. Als een universeel Bovag autobedrijf zijn wij uw one-stop-shop voor al uw autotechniek behoeften.

De Geschiedenis van De Bruin Autotechniek uw garage in Winschoten

De Bruin Autotechniek is opgericht door Alexander de Bruin en is sinds 1 juni 2001 een gevestigde naam in de autotechniek in Winschoten. Alexander begon zijn carrière als leerling-monteur op 15-jarige leeftijd en heeft sindsdien een indrukwekkende loopbaan opgebouwd als eerste monteur, APK-keurmeester en chef-werkplaats bij diverse dealerbedrijven.

In 2013 verhuisde De Bruin Autotechniek naar een nieuw, groter pand met meer parkeerruimte. Dit moderne gebouw, uitgerust met het nieuwste gereedschap en apparatuur, weerspiegelt onze toewijding om voorbereid te zijn op de toekomst van de autotechniek.

Over Alexander de Bruin

De passie van Alexander voor autotechniek heeft geleid tot de oprichting van De Bruin Autotechniek. Toen hij in 2001 de kans kreeg om zijn eigen bedrijf te beginnen, greep hij deze met beide handen aan. Ondanks dat hij aanvankelijk alleen begon, is het bedrijf door succes snel gegroeid, wat leidde tot de noodzakelijke uitbreiding met personeel. Dit stelde Alexander in staat om in 2012 het pand aan de Ludensweg 129 te kopen en na een grondige verbouwing een uitgebreide en moderne werkplaats te realiseren.

Altijd Professionele Kennis In Huis

Bij De Bruin Autotechniek geloven we in het belang van voortdurende professionele ontwikkeling. We blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de autotechniek door het volgen van bijscholingen en technische cursussen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we uw voertuig goed kunnen repareren en onderhouden. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om technische ondersteuning op afstand te gebruiken, waardoor we altijd voorbereid zijn op nieuwe ontwikkelingen.

Kies voor De Bruin Autotechniek, uw betrouwbare en professionele garage in Winschoten, en ervaar onze uitstekende service en deskundigheid.
Plan een afspraak

Heeft u een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op
AFSPRAAK MAKEN0597 - 41 25 17
Teamfoto De Bruin Autotechniek

Veelgestelde vragen

Algemene vragen van garage winschoten

Welke merken en modellen kunnen jullie onderhouden en repareren?

De Bruin Autotechniek onderhoud alle merken, dus u kunt met iedere auto en camper bij ons terecht. Bovendien krijgt u bij iedere vorm van onderhoud 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties.

Wat zijn de openingstijden van De Bruin Autotechniek?

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00
Zaterdag en zondag zijn we gesloten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie?

Je kunt een afspraak maken door te bellen naar 0597 - 41 25 17 of door een e-mail te sturen naar info@debruinautotechniek.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website invullen.

Interessante artikelen van garage winschoten

Is airco onderhoud belangrijk?

Ja, airco onderhoud is erg belangrijk. Waarom dit belangrijk is leggen we uit in het artikel: "vergeet niet je airco te onderhouden"

Welke onderdelen moet je controleren voordat je op vakantie gaat?

Als je op vakantie gaat is het slim om een aantal onderdelen te controleren. Welke onderdelen dit zijn lees je hier.

Behoud je auto zijn waarde beter door onderhoud?

Ja, uw auto behoud langer zijn waarde door regelmatig onderhoud. Lees hier meer over in dit artikelen.

© 2022 | Gerealiseerd door Vol-Gas Marketing