Doe uw APK keuring bij De Bruin Autotechniek in Winschoten

Probleem: Het is moeilijk om te weten wanneer je APK vervalt, en nog moeilijker om tijd te vinden om je auto naar de keuring te brengen.

Oplossing: De Bruin Autotechniek biedt een handig online reserveringssysteem, zodat je gemakkelijk een afspraak kunt boeken die in jouw schema past. Als u bij ons in het klantenbestand staat, krijgt u elk jaar automatisch e-mails over uw volgende APK afspraak. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Bovendien bieden we altijd concurrerende prijzen voor al onze diensten.

Autogarage De Bruin Autotechniek in Winschoten, de beste plek?

Autogarage Winschoten is de beste plek om je auto te laten keuren. Onze ervaren technici zijn experts in het uitvoeren van betrouwbare keuringen, en we gebruiken de nieuwste technologie en apparatuur om ervoor te zorgen dat je auto veilig en rijklaar is. We bieden ook concurrerende prijzen, zodat je je auto kunt laten keuren zonder de bank te breken

Bij Autogarage De Bruin Autotechniek uit Winschoten zijn we trots op onze snelle en efficiënte service - we begrijpen hoe belangrijk het voor je is om zo snel mogelijk weer de weg op te kunnen. Ons team van deskundige technici zal de keuring snel afronden, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je auto te lang van de weg is.

APK keuring, stressvol? Nee joh!

We begrijpen ook dat een APK-keuring stressvol kan zijn als je niet zeker weet wat je kunt verwachten of hulp nodig hebt om te begrijpen wat er wordt gecontroleerd. Daarom staan onze vriendelijke medewerkers van de klantenservice altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en alles duidelijk uit te leggen voordat de keuring begint.

BOVAG Garantie op auto-onderdelen

Een ander voordeel van het laten keuren van je auto bij ons is dat alle noodzakelijke onderdelen en componenten door onze deskundige technici worden gecontroleerd op tekenen van schade of slijtage. Als er onderdelen vervangen moeten worden, kan ons team kwaliteitsonderdelen leveren tegen concurrerende prijzen - wat betekent dat je geen fortuin hoeft uit te geven om je auto weer in orde te krijgen. Daarnaast heb je vaak recht op garantie van onderdelen dankzij BOVAG.

Tot zo, in Winschoten

Dus als het tijd is voor een APK-keuring, is er geen betere plek dan Winschoten - we bieden uitgebreide keuringen tegen concurrerende prijzen, en dat alles met een uitstekende klantenservice bij elke stap!

Openingstijden

Maandag 
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag 
Vrijdag 
Zaterdag 
Zondag 

08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
Gesloten
Gesloten

Heeft u een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op
AFSPRAAK MAKEN0597 - 41 25 17
© 2022 | Gerealiseerd door Vol-Gas Marketing