Over de echte vakmensen

Plan een afspraak
De professionele alleskunner die open, eerlijk en transparant is. Dit doen we door altijd te doen wat wij beloven. Als universeel Bovag autobedrijf kunt u bij De Bruin Autotechniek voor werkelijk alles terecht.
Team van De Bruin Autotechniek

De start van De Bruin Autotechniek

Op 1 juni 2001 is Alexander de Bruin met autobedrijf De Bruin Autotechniek gestart aan de Ludensweg in Winschoten en heeft net zijn 20-jarig bestaan gehad. In 2013 is De Bruin Autotechniek verhuist naar een nieuw en groter pand met meer parkeerruimte. Een mooie uitstraling met een grotere moderne werkplaats, uitgerust met gereedschap en apparatuur om voorbereid te zijn op de toekomst.

Wie is Alexander?

Alexander was 15 jaar oud toen hij gestart was als leerling-monteur. De jaren vliegen voorbij als je ervaring opdoet als eerste monteur, APK-keurmeester en chef-werkplaats bij meerdere dealerbedrijven. Om bij te blijven in de ontwikkelingen heeft Alexander altijd veel geïnvesteerd in opleidingen en cursussen.

Dit heeft er naartoe geleid om uiteindelijk de stap te nemen om zijn eigen onderneming te beginnen. Deze kans kwam in 2001. In het Dagblad van het Noorden stond een vacature bij een autobedrijf in Winschoten. In de vacature stond: Gevraagd monteur met kans op zelfstandige.

Kort daarna is Alexander De Bruin Autotechniek gestart op de hoek Ludensweg – van Speykstraat in Winschoten. Hij is daar het eerste jaar alleen begonnen met drie bruggen. Met zijn succes is de onderneming al vrij vlot gegroeid en was uitbreiding met personeel onvermijdelijk. Dit gaf Alexander de ruimte om in 2012 het pand aan de Ludensweg 129 te kopen. Door een flinke verbouwing met hulp van familie en vrienden heeft Alexander een mooi pand gerealiseerd met nog meer mogelijkheden.

Altijd proffesionele kennis in huis!

We vinden het belangrijk om onze kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de autotechniek. Door het volgen van bijscholingen en technische cursussen kunnen we uw voertuig goed repareren en onderhouden. Bovendien kunnen we gebruikmaken van technische ondersteuning op afstand. Op deze manier zijn we continu voorbereid op nieuwe ontwikkelingen.

De Bruin Autotechniek werkt mee aan een beter milieu.

Door bewust te investeren in ledverlichting en zonnepanelen dragen wij ons steentje bij. Naast de huidige milieubewuste oplossingen zullen wij in de toekomst verder verduurzamen.

Heeft u een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op
AFSPRAAK MAKEN0597 - 41 25 17

Beoordelingen van onze klanten

Prijs/kwaliteit
Deskundigheid 
Service
9,5
9,6
9,7
Bekijk Reviews
© 2022 | Gerealiseerd door Vol-Gas Marketing