Wanneer moet je auto een onderhoudsbeurt?

Een auto heeft onderhoudsbeurten nodig om te blijven functioneren zoals bedoeld. Een onderhoudsbeurt helpt bij het voorkomen van problemen en reparatie, maar ook om ervoor te zorgen dat uw auto zo goed mogelijk rijdt en milieuvervuiling minimaliseert. Hoewel verschillende factoren invloed hebben op hoe vaak een auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, is er in de meeste gevallen sprake van minstens één keer per jaar of om de 15.000 kilometer.

Als je de instructies voor het onderhoud van je voertuig volgt, kun je er zeker van zijn dat jouw auto soepel blijft lopen en vele jaren meegaat. Allereerst moet je letten op wat er vermeld staat in de instructiehandleiding voordat u werkzaamheden uitvoert aan de motor of elektrische systemen in uw voertuig. Ook als u duidelijk bent over hoeveel kilometers of tijd sinds de laatste inspectie verstreken is, kan een professionele monteur beter inschatten wanneer een volgende service noodzakelijk is.

Wat wordt er gecontroleerd tijdens een onderhoudsbeurt?

Bij De Bruin Autotechniek wordt uw auto tijdens een onderhoudsbeurt standaard op belangrijke onderdelen gecontroleerd. De olie wordt ververst en indien nodig worden brandstof- en interieurfilters vervangen. We controleren altijd of er versleten onderdelen zijn, maar voordat we een nieuw onderdeel plaatsen, overleggen we dit altijd met u. Op deze manier heeft u altijd duidelijkheid over wat er gedaan is. Een goed bijgehouden onderhoudsboekje draagt bij aan de waarde van de auto. Bij De Bruin Autotechniek combineren we vakmanschap met maatwerk, zodat u nooit met overbodig onderhoud zit.

Openingstijden

Maandag 
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag 
Vrijdag 
Zaterdag 
Zondag 

08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
Gesloten
Gesloten

Heeft u een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op
AFSPRAAK MAKEN0597 - 41 25 17
© 2022 | Gerealiseerd door Vol-Gas Marketing