Synthetische olie versus conventionele olie

garagebedrijf-de-bruin-autotechniek-winschoten

Wat u niet wist over olieverversing

Als het gaat om een ​​olieverversing, kunt u dit zelf doen of laten doen bij De Bruin Autotechniek. Olieverversingen kosten niet veel en nemen niet veel tijd in beslag, dus waarom zou u ze vermijden? De Bruin Autotechniek zorgt ervoor dat de juiste olie wordt gebruikt bij het onderhoud van uw voertuig en dat uw olieverversing correct en op tijd wordt uitgevoerd. Lees verder voor meer informatie over het verversen van auto-olie.

Synthetische olie versus conventionele olie

  • Synthetische olie is een motorolie die bestaat uit chemische verbindingen die een chemisch ontwikkeld proces hebben ondergaan. 
  • Conventionele olie daarentegen is een product op basis van geraffineerde ruwe olie dat is samengesteld uit viscositeitsklassen en kwaliteitsniveaus van verschillende bereiken en is ontworpen om motoren, producten en machines te smeren. 

Synthetische olie is beter dan conventionele olie omdat het geweldige algemene motorprestaties en bescherming biedt. Bovendien gebruikt het basisoliën van hogere kwaliteit in tegenstelling tot de conventionele olie die minder geraffineerde basisoliën gebruikt.

Welke olie is de beste?

U moet de beste olie voor uw auto vinden om deze soepel te laten lopen. Het gaat nooit om hoeveel olie uw auto heeft, maar om de kwaliteit en het doel dat uw auto dient. Houd er echter rekening mee dat er bij het kiezen van een motorolie rekening moet worden gehouden met factoren:

  • De rijomgeving 
  • Viscositeitsklasse
  • Olienormen 
  • Autofabrikant en -serie
  • Motorolietypes. 

!!! Zorg ervoor dat u de handleiding van uw auto bekijkt, want deze bevat cruciale aanbevelingen voor certificeringen, specificaties en viscositeit!!!

Kom uw olie verversen in onze garage

Na het vinden van de beste olie, zou de volgende stap zijn om je olie te verversen. Kun je dit niet zelf? Dan moet je zoeken naar iemand die dit wel kan! Gelukkig hoef je niet al te hard te zoeken, want De Bruin Autotechniek in Winschoten heeft de beste service voor je! Wij zijn ervaren en bekend met de ins en outs van auto's; dus zullen wij u voorzien van het benodigde advies en de nodige diensten.

Als u van plan bent binnenkort olie te verversen, zorg er dan voor dat u dit niet blindelings doet, want het kan u kosten als u niet voorzichtig bent. Praat ook vooral met uw monteur, aangezien zij meer thuis zijn op dit gebied dan u. Overweeg ook om onderzoek te doen: het kan geen kwaad om meer te weten over uw autobehoeften. Onthoud dat de beste monteurs bij De Bruin Autotechniek zijn; neem daarom contact met ons op als u uw huidige olie wilt vervangen. Bel nu voor een afspraak (0597) - 412 517, of gebruik het Contact formulier om in contact te komen!

Openingstijden

Maandag 
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag 
Vrijdag 
Zaterdag 
Zondag 

08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
Gesloten
Gesloten

Heeft u een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op
AFSPRAAK MAKEN0597 - 41 25 17
© 2022 | Gerealiseerd door Vol-Gas Marketing