Professionele auto-onderhouds- en reparatiediensten bij De Bruin Autotechniek - het familiebedrijf waarop u kunt vertrouwen!

Bent u op zoek naar een betrouwbare, deskundige auto onderhouds- en reparatiedienst? Zoek niet verder dan de Bruin - het familiebedrijf dat uw veiligheid en tevredenheid voorop stelt. Onze diensten worden vertrouwd door automobilisten in heel Nederland. We zijn er trots op dat we kwaliteitswerk leveren met de beste onderdelen, terwijl onze prijzen concurrerend en eerlijk zijn. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken dat u wordt uitgebuit - alleen betrouwbaar advies en een uitstekende klantenservice. Bij De Bruin Autotechniek bieden we uitgebreide auto-oplossingen die uw voertuig jarenlang probleemloos laten rijden!

Garagebedrijf nodig in de buurt van Winschoten?

Bent u op zoek naar een betrouwbaar reparatiebedrijf in Winschoten? Zoek niet verder dan De Bruin Autotechniek! Zij leveren professionele autoservice en onderhoud, en zorgen ervoor dat uw auto zo soepel en veilig mogelijk rijdt. Hun gekwalificeerde monteurs hebben uitgebreide ervaring, kennis en expertise om u te helpen met welke autoreparatie dan ook. Campers zijn ook welkom!

Alexander & Roelien staan voor je klaar!

Alexander en Roelien de Bruin zijn een echtpaar dat al vele jaren het garagebedrijf De Bruin Autotechniek in Winschoten, Groningen runnen.

Bij De Bruin Autotechniek kunnen klanten de allerbeste klantenservice verwachten van zowel Alexander en Roelien als hun behulpzame medewerkers. Alle technici zijn gecertificeerde professionals met jarenlange ervaring in de auto-industrie die ernaar streven om elke keer weer de tevredenheid van de klant te garanderen. Ze gebruiken alleen de beste apparatuur die beschikbaar is om de klus correct en efficiënt te klaren.

Openingstijden

Maandag 
Dinsdag 
Woensdag 
Donderdag 
Vrijdag 
Zaterdag 
Zondag 

08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
08.00 - 17.00
Gesloten
Gesloten

Heeft u een vraag?

Neem dan gerust contact met ons op
AFSPRAAK MAKEN0597 - 41 25 17
© 2022 | Gerealiseerd door Vol-Gas Marketing